Contact, informatie en aanmelden

Contact, informatie en aanmelden

–onderaan de pagina vindt u het contactformulier–

Contactgegevens:

Marieke Sleeking, diëtist

Winterswijk: Vredenseweg 79, 7101 LL  Winterswijk

 

06-54393200

Diëtist?

Vaak is het aanmelden bij een diëtist gevoelsmatig anders dan het maken van een afspraak bij bijvoorbeeld de fysiotherapeut. Het woord ‘diëtist’, overigens een beschermde titel voor iemand die de 4-jarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek heeft gevolgd, heeft helaas voor sommige mensen geen positieve klank. Het oude beeld van een streng wijzende vinger is gelukkig écht achterhaald. Ik ben er juist om met u mee te denken! Bij de advisering zal ik zo veel mogelijk rekening houden met uw gewoonten. Vaak kom ik met de cliënt samen tot een patroon dat past bij hem of haar én in de situatie waar iemand in zit (wisselende diensten, gezin met kleine kinderen, financiële zaken waardoor niet alle voedingsmiddelen zomaar aangeschaft kunnen worden enz.)

Misschien staat u op een  tweesprong… Wel of niet een afspraak maken? Misschien kan ik telefonisch met u overleggen of ik iets voor u kan doen. Belt u dan, of vul onderaan deze pagina het contactformulier in, zodat ik u terug kan bellen.

rsz_shutterstock_51116584

Heeft u nog vragen die niet beantwoord zijn na uw bezoek aan deze website, dan kunt u mailen, bellen, het contactformulier invullen of langskomen op één van de inloopspreekuren. Voor meer informatie over deze inloopspreekuren vindt u hier.

Wilt u een diëtist elders in het land zoeken? Kijk dan hier voor de site van dietist-info.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.