Gokken onder begeleiding in Winterswijk

 

Gokken? Ja, en dan niet bij de fruitautomaat! Fruit is sowieso beperkt bij het gokken. GOK staat voor Grip Op Koolhydraten. Dit is een door diëtist Yvonne Lemmers ontwikkeld programma om volgens de nieuwste inzichten af te vallen, namelijk een koolhydraatbeperkt eetpatroon.

WINTERSWIJK – Bij GOK let je niet op de calorieën, maar op de koolhydraten. Het lijkt ingewikkeld, maar als je er iets meer van weet, is het prima te doen. Marieke Sleeking, van diëtistenpraktijk Eten Met Verstand in Winterswijk, heeft een scholing gevolgd bij Yvonne en is opgenomen in het GOK-diëtistennetwerk. Alleen diëtisten (beschermde titel na hbo-Voeding en Diëtetiek) kunnen de scholing volgen en worden opgenomen in dit netwerk en kunnen je dus de beste begeleiding bieden als je deze methode wilt gaan volgen. In de Achterhoek zijn nog enkele diëtisten die hiermee werken, in Winterswijk kun je dus bij Marieke terecht.

Veel gokkers treffen elkaar op een forum en besloten facebookpagina en daar is het volgen van deze leefwijze, want dat is het, een werkwoord geworden: “gokken”. Het grootste voordeel van de GOK methode is dat je zult ervaren dat je meer dan voorheen een verzadigd gevoel hebt, minder trek in zoet hebt. Omdat beweging altijd belangrijk is en zeker bij het bereiken van gewichtsverlies, is de samenwerking tussen Ubcro Sports en Marieke voor de hand liggend. Het nieuwe GOK-traject van Eten Met Verstand en Ubcro Sports duurt drie maanden.

De theorie is niet moeilijk, maar kost even tijd om uit te leggen. Hoe het precies werkt hoor je als je je aanmeldt voor dit programma, tijdens de startbijeenkomst. Daarna is het een individueel traject. Na de startbijeenkomst voeren we een 0-meting uit. We bepalen dan verschillende waarden van je lichaamssamenstelling. Daarna kun je beginnen met sporten en heb je individuele consulten bij Marieke. Zij kan je eetpatroon berekenen, beoordelen en advies geven over hoe je dit kunt aanpassen naar het GOK patroon, in jouw specifieke situatie. Verder is er tijd voor vragen en het behandelen van één van de onderwerpen uit de cursusmap. Hiermee breid je je kennis uit en je motivatie gestimuleerd. Tussendoor is er altijd ruimte voor vragen via mail, telefoon of app. De metingen worden netjes bijgehouden, want een eenmalige meting is leuk, maar de waarden zijn pas écht interessant als je ziet verbeteren. Dat motiveert!

De boeken van Yvonne Lemmers kunnen worden aangeschaft tijdens de startbijeenkomst. Wilt u meer informatie over GOK, de kosten, uitleg over de mogelijkheid van de vergoedingen via de zorgverzekeraar, of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Marieke Sleeking van Diëtistenpraktijk Eten Met Verstand; 06-54393200 of info@etenmetverstand.nl of met Erica Ubbink van Ubcro Sports, 0543-530413/ 06-20538670 of info@ubcrosports.nl

Op dinsdag 29 november om 20.00 uu ris er in Dietistenpraktijk eten met verstand aan het Beatrixpark 18 een informatieavond voor deelnemers aan het nieuwe GOK-traject.

Kijk voor meer info op ubcrosports.nl of etenmetverstand.nl

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.