Diabetes Mellitus type II ?

Of hoog cholesterol, hoge bloeddruk of COPD?

Ketenzorg

Voor wie is de ketenzorg?

Cliënten met Diabetes Mellitus type II, COPD en CVRM (Cardio Vasculair Risico Management), zijn bij bijna alle huisartsen opgenomen in de ketenzorg. CVRM is een verzamelnaam voor aandoeningen m.b.t. het hart- en vaatstelsel, waaronder hoog cholesterol en hoge bloeddruk. Uw huisarts of praktijkondersteuner (POH) kan u via een beveiligde gedeelde webomgeving bij mij aanmelden.

Hoe werkt het verder?

Als ik uw aanmelding binnen krijg, neem ik contact met u op voor een afspraak. Andersom kan ook, u belt voor een afspraak of vult het contactformulier in en ik neem contact met uw huisarts op of u in de ketenzorg kan worden opgenomen, waarna de afspraak kan plaatsvinden.

Omdat de financiering van de ketenzorg anders geregeld is, heeft het géén invloed op uw eigen risico. U kunt zonder eigen bijdrage langskomen. Het maximum dat gedeclareerd mag worden is 3 uur per jaar. Hier zijn ook minuten in opgenomen voor zogeheten ‘indirecte’ tijd Dit is tijd die nodig is om te rapporteren naar de POH en arts, eventueel een berekening van de voeding e.d.

Onderaan de pagina vindt u het contactformulier. Klik door als u meer wilt lezen over mijn werkwijze, grip op koolhydraten of overige indicaties

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Vul het formulier in en ik neem contact met u op.