Kom langs!

Wanneer is het HET moment voor verandering?

November, de feestdagen voor de deur. Geen moment om je eetpatroon om te gooien? Misschien. Maar waarom wachten tot 1 januari?

Kosten

Eigenlijk ook helemaal niet slim. Heb je je eigen risico op voor 2017? Dan is het slim om juíst nog dit jaar langs te komen voor advies. Je hebt dan namelijk sowieso geen eigen kosten. In januari 2018 staat de teller weer op 0 en of je dan wel of geen eigen kosten hebt als je begeleiding of advies wilt, kan ik je vertellen. Neem dan gerust contact op.

Mijlpaal

Met enige trots wil ik laten weten dat ik vandaag de 600e cliënt ingeschreven heb in mijn systeem. 600 mensen in nét geen 4 jaar. De eerste die ik inschreef in mijn softwareprogramma, was namelijk op 10 december 2013. 600 mensen dus die je voor gingen. Sommige van hen zie ik een langere periode, anderen zijn met 1 bezoekje geholpen en kunnen er mee verder. Dat hangt geheel af van de reden van de afspraak, wensen, mogelijkheden en doelen. Voor iedereen anders en altijd op maat.

Drempel

Tot slot, voel je een bepaalde drempel, wíl je wel, maar is er iets dat je tegen houdt in het maken van een afspraak? Neem hem! Het is niet zo dat we het erover gaan hebben wat allemaal niet meer mag, wat ‘moet’ blijven staan en absoluut ‘verboden’ is. Nee! Integendeel, we gaan kijken wat wél kan en wat past in jouw eet- en leefpatroon op een dusdanige manier dat je wel de doelen die belangrijk voor je zijn, haalbaar zijn. Of dat nu gaat om het verminderen van je klachten, het verbeteren van de bloedwaarden, het verhogen of juist verlagen van je gewicht enz.

Dus, nú is het het juiste moment, laat je adviseren over de mogelijkheden, kijk op de website voor meer informatie en kom langs!

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.