Nieuwe locatie

Nieuwe locatie Winterswijk

Eten Met verstand heeft een nieuwe locatie! In Winterswijk is de praktijk nu gevestigd aan de Vredenseweg 79. Dit is recht tegenover basisschool ‘de Vlier’ en schuin tegenover het BP tankstation.

Naast het gebouw is er ruim parkeergelegenheid en het is rolstoeltoegankelijk. Over enkele maanden zal de ruimte aan de straatkant vrij komen en zal ik deze kamer kunnen betrekken. Het is een erg ruime kamer. Het voordeel hiervan is dat ik naast individuele consulten ook voldoende ruimte heb in deze kamer om groepsactiviteiten te ontwikkelen. Maar helaas zullen er echter geen afspraken gemaakt kunnen worden op dinsdagen.

Andere disciplines Vredenseweg

In het gebouw zijn veel andere (para-) medische disciplines, zoals een (holistisch) fysiotherapeut, logopedisten en een homeopaat. Verder is buurtzorg ook gehuisvest in het pand en zijn er nog andere dienstverleners.

Inloopspreekuren

Naast de reguliere spreekuren heb ik de inloopspreekuren bij de BENU apotheken in Winterswijk. Bij de BENU apotheek Vredensestraat is dit elke eerste dinsdag van de maand van 9.00 uur tot 10.00 uur. Aan de Gasthuisstraat is dit elke derde donderdag van de maand van 11.00 uur tot 12.00 uur. Wees welkom tijdens deze tijden om te bespreken of ik iets voor u kan betekenen op de reguliere spreekuren. Maar ook zonder verdere afspraken, kunt u langskomen voor inhoudelijke voedingsvragen. Dit spreekuur is echter niet voor volledige voedingsberekeningen enz.

Eten Met Verstand in Aalten

In Aalten zijn de spreekuren ongewijzigd, op de maandag en woensdagochtend ben ik aanwezig aan de Hofstraat 26.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een afspraak? Neem dan gerust contact op. We kunnen dan telefonisch of per mail bekijken of en zo ja, wat ik voor u kan betekenen. Dit kan een eenmalig advies zijn, of langduriger begeleiding.

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.