Nieuwe locatie

Nieuwe Locatie

Met trots kan ik melden dat ik per 1 maart ook spreekuur houd in Aalten. Op de dinsdag, donderdag en vrijdagochtend blijf ik te vinden in Winterswijk, aan het Beatrixpark 18.

Inloopspreekuren

Verder blijven de inloopspreekuren bij de BENU apotheken ook gehandhaafd. Dit houdt in dat ik op elke eerste dinsdag van de maand te bezoeken ben van 9.00 uur tot 10.00 uur op de BENU locatie Vredenseweg voor al uw vragen over voeding in uw situatie. En op elke derde donderdag van de maand van 11.00 uur tot 12.00 uur in de BENU Gasthuisstraat. U kunt hier zonder verwijzing en zonder kosten terecht. Ik noteer uw gegevens niet en het is dus geheel vrijblijvend. In Aalten start er ook een inloopspreekuur, te weten op de eerste maandag van de maand van 10-11 uur.

Open dag Hofstraat

Op de maandag en de woensdag ben ik vanaf heden dus werkzaam in Aalten, namelijk aan de Hofstraat 26. Hier hebben tevens de fysiotheprapeuten van fysiotherapie de Hofstraat, www.fysiodehofstraat.nl en de logopedisten van Logopedie Centrum Aalten, www.logopediecentrumaalten.nl hun praktijk.

Op zaterdag 11 maart kunt u langskomen tijdens onze gezamenlijke open dag. Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om de locatie te bekijken. We zijn gevestigd in een deel van de zeer fraai gerestaureerde monumentale oude stoomweverij van de familie Driessen in Aalten. De voormalige textielfabriek staat symbool voor de geschiedenis van het dorp Aalten in de Achterhoek. Naast het bewonderen van het gebouw en de ruimte waar ik mijn spreekuur zal gaan houden, kunt u ook zien en ervaren wat onze disciplines u kunnen bieden. Een leuke dag waarin ik hoop het beeld dat sommige mensen hebben te kunnen wegnemen. Namelijk het beeld dat een diëtist een dame met een wijzend vingertje is die vertelt wat iemand allemaal niet mag eten. Misschien is er ook bij de andere disciplines een dergelijk beeld. Dat de logopedist de hele dag stotteraars helpt bijvoorbeeld, of dat de fysiotherapeut alleen mensen met rugpijn masseert. Dat we veel breder opgeleid zijn als professionele paramedici, kunnen en willen we u op 11 maart graag laten zien! Welkom!

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.