Nieuwe samenwerking Ubcro Winterswijk

Vanaf heden heeft Marieke een samenwerking met Ubcrosports Winterswijk. Deze samenwerking bestaat uit het houden van een maandelijks gratis inloopspreekuur voor klanten van Ubcro voor korte, gerichte vragen over voeding. Dit inloopspreekuur is elke eerste maandagochtend van de maand van 9.00 uur tot 10.00 uur. Voor vragen of advies buiten dit inloopspreekuur kunt u ook altijd bellen of mailen. Daarnaast kunnen Marieke en Ercia door het persoonlijke karakter dat Ubcro heeft en indien gewenst in uw situatie overleggen om zo de samenhang tussen voeding en beweging te optimaliseren. Gaandeweg kan de samenwerking verder worden uitgebreid. Indien u ideeën heeft of wensen op voedingsgebied binnen Ubcro, dan horen wij dat uiteraard graag!
Ubcro Sports is sinds 1993 een “no-nonsens” sportcentrum, waar iedereen welkom is en waar Erica en Peter Ubbink hun klanten begeleiden, ondersteunen en adviseren tijdens het sporten.

Bij Ubcro Sports kunt u in de fitnesszaal trainen op een verantwoorde manier met indien gewenst een trainingsschema afgestemd op de wensen die u heeft.

Ubcro Sports beschikt over ruime kleedkamers, aparte douches. Tegen bijbetaling kunt u gebruik maken van de infraroodsauna of de zonnebank.

Tevens bieden zij voor alle leden een gratis bodycheck aan, waarbij een duidelijk beeld verkregen wordt hoe het met de fitheid gesteld is, om vervolgens nog nauwkeuriger
trainingsschema’s te kunnen adviseren.

Ubcro Sports: Voor een nuchtere kijk op sporten en kosten, dat is sporten met gezond verstand.

Kijk voor meer informatie op de website van Ubcro, www.ubcrosports.nl

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.