Ondervoeding, een onderbelicht probleem!

Een diëtist is er niet alleen voor mensen die gewicht moeten verliezen. Integendeel! Ik zie ook veel mensen met óndergewicht. Ondervoeding komt vaker voor dan je denkt en is NIET hetzelfde als ondergewicht.
In dit filmpje is te zien hoe we screenen op ondervoeding. Ik werk ook met de SNAQ. Wil je de screening laten uitvoeren bij jezelf of iemand uit je omgeving? Veel mensen bij wie dit van toepassing is, hebben het verplichte eigen risico op, de screening is in dat geval zonder verdere kosten, evenals het advies, dat direct gegeven kan worden. Indien het verstandig is drinkvoedingen te gebruiken, ter aanvulling op de reguliere voeding, dan kan ik deze ook machtigen.

Kijk hier voor een filmpje over de screening van ondervoeding.
NB. Het filmpje is gemaakt voor medewerkers in de thuiszorg. Die kunnen ook de screening uitvoeren. Het streven van verschillende instanties is om dit op regelmatige basis standaard uit te voeren. Meer info of als verpleegkundige in de wijk ook een SNAQ-instrument? Bel of mail! 06-54393200 of marieke.sleeking@etenmetverstand.nl

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.