Samenwerken...

…vind ik belangrijk!

Samenwerkingen en interessante links

Websites

Er is veel informatie te vinden over voeding op internet. Hieronder enkele, naar mijn idee, interessante links. Het is een greep, maar wel eentje van sites die vaak ter sprake komen op mijn spreekuren. Kortom, leuk om eens een kijkje op deze sites te nemen!


FITs Logo
Fits

Diëtistenpraktijk Eten Met Verstand maakt deel uit van het programma FITs.

FITS staat voor Fitter In de Toekomst. Het is een multidisciplinair programma voor kinderen van (ongeveer) 8 t/m 12 jaar met overgewicht. Dit doe ik met de volgende personen; Mieke Slaats- Frumau (fysiotherapeut en coach), Marloes Aalberts (ook diëtist) en Sandra Damkot (kinderoefentherapeut). De faciliteiten worden geboden door Wenters Sport. Wel is er een kleine financiële bijdrage aan verbonden. Maar het grootste deel van de kosten wordt gesubsidieerd door de stichting Achterhoek in Beweging. De gemeente Winterswijk is ook partner in dit project.

De doelen van het samenwerkingsverband van FITs in bewegen zijn er twee: Allereerst om kinderen van 8 tot 12 jaar met overgewicht fitter krijgen. Maar daarnaast ook om ouders handvatten geven hoe zij hun kinderen daarbij kunnen ondersteunen. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de website van FITs, www.fits-winterswijk.nl

Ubcro Sports

Diëtistenpraktijk Eten Met Verstand heeft met Ubcro Sports een unieke samenwerking opgezet.

Samen bieden wij een GOK-traject, waarbij GOK staat voor Grip Op Koolhydraten. Wil je meer informatie, kijk dan hier. Je volgt een programma dat individueel is, na een startbijeenkomst waar je theoretische uitleg krijgt over de inhoud van het programma en de theorie achter Grip Op Koolhydraten. Verder verwachten we wel dat je de boeken van Yvonne Lemmers koopt en leest. Daarna zijn er de individuele consulten. Verder ontvang je een bijbehorende cursusmap waarin je je vorderingen bij kunt houden en verschillende onderwerpen aan bod zullen komen die te maken hebben. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld moeilijke momenten, motivatie en lange termijn doelen. Ten slotte is tussentijds overleg of advies uiteraard altijd mogelijk.

Verdere interessante links voor u als cliënt om informatie te vinden over voeding, maar ook tips en adviezen over specifieke dieten of leefstijlverandering.

www.voedingscentrum.nl of voor het gebruik van de eetmeter: https://mijn.voedingscentrum.nl/nl/eetmeter/

www.ubcrosports.nl

www.fysiotherapiebeatrixpark.nl

www.keerdiabetesom.nl (aanrader om de ‘film’ te kijken!)

www.dietist-info.nl

www.dizo.info

www.nvdietist.nl

www.dieetditdieetdat.nl

www.hartstichting.nl

www.gripopkoolhydraten.nl

www.slimdiet.nl

www.harrietverkoelen.nl

www.hoewordje100.nl

http://oanhskitchen.nl/

www.koolhydraatarmrecept.nl

Ook ideeën om samen te werken?

Vul het formulier in en ik neem contact met u op.