Weegstrippenkaart

Vanaf heden NIEUW bij Eten Met Verstand: Weegstrippenkaart!

Sommige mensen hebben behoefte aan een regelmatige meting van de samenstelling van het lichaam. Dit kan ter ondersteuning zijn, een soort bevestiging dat een iemand op de goede weg zit en blijft. Hierbij wordt het gewicht gemeten en de BMI bepaald. Daarnaast worden vetpercentage, spiermassa, visceraal vet en indien gewenst de middelomtrek gemeten.

Het is prettig in de tijd te kunnen zien of hier grote veranderingen in optreden of dat de waarden redelijk stabiel blijven. De rest van het kwartier kunnen we kort de waarden doornemen en bespreken wat er eventueel gedaan kan worden. Indien meer gesprekstijd gewenst is, kan er een snellere vervolgafspraak afgesproken worden.

De afspraken voor een meetconsult duren een kwartier en zijn op afspraak.

De consulten zijn bedoeld voor mensen die al eerder zijn geweest en de uren voor dieetbegeleiding op gebruikt hebben. Daarnaast kan er ook gebruik van gemaakt worden als u niet verwacht het eigen risico op te maken. U kunt dan na een intakeconsult, dat altijd regulier is en zeker een uur in beslag neemt en tevens indirecte tijd met zich meebrengt, de kosten voor deze consulten zelf betalen, zodat er geen vervolgafspraken gedeclareerd worden bij de verzekeraar. Dit is voor u uiteindelijk voordeliger.

Ook handig voor ex-PowerSlimmers die 10 keer een vervolg gehad hebben na de afronding, maar graag willen blijven komen!

  • Afsprakenkaart voor 4 keer, jaar geldig vanaf eerste keer; €50,=
  • Afsprakenkaart voor 8 keer, Jaar geldig vanaf eerste keer; €90,=

Vragen? Stel ze gerust! marieke.sleeking@etenmetverstand.nl of 06-54393200

Vrijblijvend afspreken?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.