Marieke Sleeking

Wie is Marieke Sleeking?

Wie is Marieke Sleeking?

Ik zal kort iets meer vertellen over mezelf. Ik ben geboren in 1974, ben gelukkig getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen, tussen de 4 en 14 jaar. Na jarenlang in de regio Delft te hebben gewoond, wonen we sinds 2008 met veel plezier in het Winterswijkse buitengebied.

Interesse

Ik heb altijd veel interesse gehad in het menselijk lichaam en specifiek in het effect van voeding. De keuze voor de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool was daarom een voor de hand liggende.

Haagse Hogeschool

Na het afronden van de opleiding in 1998, heb ik jaren met veel plezier gewerkt bij verschillende thuiszorgorganisaties, zowel in West als in Oost Nederland. Ik zag altijd de cliëntpopulaties die ik ook nu in mijn praktijk zie. Daardoor was en ben ik goed op de hoogte van de nieuwste richtlijnen op het gebied van de diagnoses die veel voorkomen bij de mensen die ik zie. Na een korte onderbreking in mijn werk als diëtist ben ik in 2012 gestart met de praktijk.

Juiste beslissing

En ik heb alleen maar spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan! Ik haal erg veel voldoening uit het kunnen helpen van mensen die om welke reden dan ook bij mij langskomen. Of dit nu is om te komen tot meer inzicht in de oorzaken van emotioneel eten of een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van vermoeidheidsklachten. Indien nodig en na uw toestemming overleg ik met uw huisarts over de te bewandelen weg in uw situatie.

Momenteel combineer ik het gezinsleven met mijn werk in de praktijk. Wonend in het buitengebied, met een groter gezin met ook verschillende huisdieren, is er altijd wel wat te doen!

_MF72568

Kennismaken?

Bel voor een afspraak of vul het formulier in en ik neem contact met u op.